Posibil ca vezica urinara sa fie inflamata dintr-o cauza bacteriana sau virala.
Te-as fi sfatuit sa faci si un examen citologic mai detaliat, pentru ca-i posibil sa fie o infectie bacteriana care a scapat la un consult general.
https://www.garbo.ro/......stita.html
Te sfatuiesc ca inainte de sex sa va spalati foarte-foarte bine organele genitale, iar la sex, incercati sa nu atingeti anusul, ca sa nu plimbati germenii de acolo pe la vezica sau vagin, infectand uretra si chiar vaginul.
Astea sunt cele mai frecvente infectii urinare, de care orice urolog si ginecolog iti pot vorbi.
Iata cateva remedii naturiste:
https://www.bzi.ro/......are-648633
Recomand de asemenea, ceaiul de coada calului si cel de cimbrisor.
Ar putea fi din urmatoarele motive:
1) Comportament obsesiv-compulsiv
2) Cauze fiziologice: bacterii (exp. E.coli ce se poate ia si sexual), cistita interstitiala (seama simptomele pe care le descrii) etc.
3) Cauze hormonale ce tine de hormonii care regleaza sistemul de feedback creier-vezica
Du-te la doctori mai destepti.
Bună.
Și eu am avut această problemă, doar că a durat cam o săptămână sau 2, știu și motivul...
Am fost într-o zi plecat de acasă mai mult timp și eu aveam nevoie de acasă să merg la baie, dar nu nevoie mare și mi-a fost silă să mă duc. Și după vreo 2 ore îmi venea din ce în ce mai rău, dar eu nu știam că o să stau așa mult plecat și nu aveam unde să mă duc să-mi fac nevoia.
Am stat cam 4 ore cred...
Și de a doua zi timp de o săptămână sau 2, nu mai puteam ține în mine mult timp și aveam nevoie des.
Dacă aș știi ce am făcut în acele 2 săptămâni ca să-mi treacă, ți-aș zice, dar din păcate am uitat... Practic nu am făcut nimic special din cate îmi amintesc. Am acceptat că am acea problemă și cred că a trecut de la sine.
Dar mi se pare că beam mai puține lichide ( nu e prea sănătos să bei mai puțin de 1, 5 l de lichide pe zi, dar na... ).
Sper să-ți treacă și ție sincer, e destul de nașpa această problemă.
Mi se pare ridicol că te-au dat afară doar pentru că aveai nevoie la baie des. )
Multă sănătate?
Ma duceam din ora -n ora, si ziceau ca fac dinadins
Ce sa faci, asta e.
Cred ca orice om are cel putin o problema...
anonim_4396 întreabă: