| DeeaDeea001pinck a întrebat:

Hei buna TPU as vrea sa imi spuneti cum pot face sa imi dispara cearcanele mai ales la ochiul stang la ala am cele mai accentuate crying sad crying sad crying sad as vrea sa ii dispara pe cand incepe scoala dar fara tratamente si unguiente din astea ca de dormit am incercat imi puteti spune
HELP ME! sad crying sad crying
PROMTI CA VA DAU FUNDTIA! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeeaVonP a răspuns:

Hei Deea!
Cea mai simplu, utila si naturala metoda este sa te odihnesti!winking
Mai sunt unele injectii care te ajuta sa scapi de cearcane dar nu ti le recomand mai ales daca inca esti copil, daca tot ai cearcane acopera-le cu fond de ten (pe culoarea pielii tale) dar ai grija sa nu transpiri!

Sper ca te-am ajutat! O zi buna! wave

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
CEAIUL, reduce cearcănele şi ajută ochii umflaţi. După ce îţi prepari un ceai, poţi lăsa frunzele în apă şi să bagi totul la congelator (eventual într-un recipient special) pentru a obţine cuburi de gheaţă. Ţine cuburile de gheaţă pe ochi (deasupra unei dischete demachiante) timp de 20 de minute.
Te pup!