| Iurascu_Ioana_1997 a întrebat:

Hei bună vreau si eu sa slăbesc, dar nu stiu o dieta anume. Sau ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Scarbo a răspuns:

O dieta anume poti gasi pe internet, informatie direct de la nutritionisti, o alta idee pe langa asta ar fi apa distilata, in jur de 4 cani pe zi ajung, ai sa vezi rezultatul in mai putin de o saptamana.

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dieta proteica 7k in 2 saptamanii

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum, pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.

INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...

Toate cele bune!

| kar1GaNNN a răspuns:

Incearca o combinatie intre morcovi si grapefruit.

http://www.divahair.ro/......grapefruit

Bafta!

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Eu când vreau să slăbesc mănânc puțin din toate și fără să mă satur + fac abdomene multe sau merg pe bicicletă, urc/cobor scările.
Asta fac eu.
Nu țin diete pentru că după e posibil să mă îngraș și mai mult. Nu recomand să ții o dietă fără să faci niște analize înainte sau fără să consulți un nutriționist.
O seară plăcută și multă baftă!

| Iurascu_Ioana_1997 explică:

Am 17 ani si 58 de kg, 1metru 68 de cm pentru cei care au intrebat multumesc pentru răspunsuri. ❤️