| OnStepToDie a întrebat:

Hei, cam de 1 an racesc non-stop, iar de un timp nu mai respir destul oxigen, am nevoie de tot mai mult aer. Nu am ajuns la doctor din cauza scolii happy. Ce as putea sa am? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Consulta un pneumoftiziolog, te va investiga si iti va pune un diagnostic corect, in urma caruia vei primi si tratment de specialitate.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nimeni nu-ti poate da aici un diagnostic. Mergi la doctor.

| mona a răspuns:

Du-te la doctor sa te consulte, eventual sa iti faci ceva radiografii

| Criiss16 a răspuns:

Du-te la doctor, si ingrijeste-te mai mult, mai ales in perioada asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astm bronsic. una sau mai multe raceli nu a fost tratata corect. imi pare sincer rau sa iti spun dar de acum va fi nasol rau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Consulta un medic. Si mai ales sa nu lungesti chestia asta cu medicul oricum pe timpul asta... te sfatuiesc sa te duci la doctor. Sper sa te faci bine! Sanatate happy!

| vlady434 a răspuns:

Astm nu cred ca este, pentu ca nu prea ai simptomele respective. S-ar putea sa ai ceva la plamani, o raceala. Daca te-ai trata la timp, nu ai avea probleme. Poate ca-ti e greu sa pleci de la scoala, stiu, dar cateodata merita sa sacrifici un lucru, ca sa obtii un altul. Du-te la doctor si fa-ti analizele! E mai bine sa previi, decat sa vindeci!

| Veromi321 a răspuns:

Imunitate scazuta cu inceput de astm. Ai vrea sa incerci un tratament naturist?

| OnStepToDie explică (pentru Veromi321):

Nu ar fi rau un tratament Naturist

| Veromi321 a răspuns (pentru OnStepToDie):

Atunci intra pe www.fares.ro si vorbeste cu medicii de acolo. Trebuie sa intri la contacte sa le scrii si sa le spui problemele tale. Ei iti vor recomanda produsele potrivite intr-un tratament specializat. :)

| CMarian a răspuns:

Eu cred ca asmhappy dar sper sa nu fie asa ceva

| OnStepToDie explică (pentru CMarian):

Doamne fereste.

| OnStepToDie explică:

Multumesc frumos pentru raspunsuri, am avut bronsita, acum o tratez happy

| carmen2011 a răspuns:

Mergi la un medic pentru un respuns exact.
daca racesti asa des, nu ti-ar strica deloc sa-ti intaresti imunitatea.
la mine functioneaza foarte bine Esberitox N. sunt niste pastile din palnte (echinaceea si inca 2 mai putin cunsocute), pe care le gasesti in farmacie. au gust placut.

| carmen2011 a răspuns:

La fel de bine ai putea avea si sinuzita, caz in care, tot din plante iti pot recomanda Sinutox (prospect: http://www.3f.ro/images/documents/documents_32_normal.pdf).
au efect imediat si nu tb sa le iei cu antiinflamatoare.