| Florazul15 a întrebat:

Hei. Când am luat pastila de antibiotic, am pisat-o pentru că eu nu pot să înghit pastile iar de la gustul oribil pe care îl are m-am forțat să o înghit cât mai repede. În momentul când m-am forțat am simțit o durere puternică în partea dreaptă a pieptului. De la ce poate să fie acea durere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la modul cum te-ai incordat sa o inghiti
De la muschi
Stiu ce zici ca si eu am patit

| ValentinMihai78 a răspuns:

În momentul de față, spre deosebire de acum 20-30 de ani în urmă există la o pastilă de obicei 3 variante: tableta, efervescente și lichide.
Același lucru este și la antibiotice, nu sunt efervescente, dar sunt sub formă de injecție.
Dacă știți că aveți probleme de înghițit tableta medicală, vorbiți cu medicul pentru a vă prescrie varianta injectabilă!

| StimabiluI a răspuns:

Nu de la pastilă, sigur.

| Emilia9311 a răspuns:

Dacă ai facut lucrul asta, medicamentul nu își mai face efectul...
Iar legat de durere, sigur nu a fost din cauza medicamentului pe care l-ai luat.