anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Care e faza cu acel drog sintetic numit zombie? Stiu ca e un etnobotanic, dar ce il diferențiază de altele. Ca pana la urma, aceste droguri sunt de mult timp pe piata. De ce abia acum se face asa tam tam? Am mai pus o intrebare legata de un baiat pe care voiam sa îl ajut si care era in starea aia. Adica îndoit de la mijloc, cu ochii închiși și brațele atârnate. Ce simt acești oameni? Cumva as vrea sa ajut ca fac voluntariat la diferite centre si am inteles ca multi dintre ei sunt copii săraci, din orfelinate si consuma legale pentru ca sunt ieftine. Acum stiu ca e usor sa judecăm si poate chiar sunt de judecat multi, dar eu vreau niste răspunsuri. Ca nu ma pricep. Care e faza cu acest drog, de ce ii indoaie asa? Ce simt cand trag si daca pot fi periculoși cand te apropii de ei.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Bogat sau sarac trebuie sa fii prost ca sa iei aceste legale, care numai sunt LEGALE in fapt.
pe de alta parte poti citi despre ce contine acest drog zombie aici : https://www.descopera.ro/......-in-zombie

| Donsavas a răspuns:

Nu ii "îndoaie", ii adoarme, le provoacă un fel de somnabulism indus, fiindca ei nu sunt nici conștienți. E diferit in sensul ca e printre cele mai puternice descoperite recent si poate fi mortal. Multe droguri sunt doar adictive, nu si mortale.

| DlSorina a răspuns (pentru Donsavas):

Sincer, nu am auzit inca cazuri de deces, deși fenomenul e foarte răspândit aici. L-am văzut pe unul acum ceva timp. Era aplecat si nu avea reactii la stimuli. Apoi... s-a ridicat și s -a trezit. Era bizar.