| giulia283 a întrebat:

Hei, cât de bun este şamponul Revalid impotriva caderii parului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ionut58282856 a răspuns:

Samponurile au c-am acceasi chestii bagate acolo. In primul rand trebuie sa iti da-i seama ca e normal sa pierzi pe zi 30-40 de fire de par. Daca situatia e mai nu stiu cum du-te la medic

| giulia283 explică (pentru Ionut58282856):

Am fost. Şi mi.a dat Centrum un complex de vitamine şi minerale dar nu ştiu cât de bune sunt impotriva caderii parului.

| Ionut58282856 a răspuns (pentru giulia283):

Nu iti mai face griji, poate sa fie si asta un factor, fa niste activitati care nu le-ai mai facut de mult etc. Stresul e cea mai mare problema din toate timpurile, nici macar diabetul nu se face de la zahar, nici la plamani nu faci boli de la fumat si nici de la bautura, daca intelegi la ce ușă bat. Daca vrei sa stii inteaba medicul, e mai simplu așa decat sa iti dam noi aici raspunsuri pe bajbaite. Eu zic doar ce stiu sigur

| Claxon987 a răspuns:

Revalid nu stiu dar parusan e bun