| dailydaisy07 a întrebat:

Hei catre toate fetele ce sampon e bun pentru parul gras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| denysuk95_2868 a răspuns:

Si eu am avut parul gras dar nu stiu de ce... ma rog... cel mai bine e samponul garnier impreuna cu balsamul si crema pentru par. si eu le folosesc si nu mai e ca inainte tongue

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Incearca Clear pentru par grashappy

| Ana-Maria94 a răspuns:

Eu folosesc de laq Wella care se gaseste numa in coaforuri e foarte bunhappy

| Alecsie. a răspuns:

Eu folosesc " Blu Cap" este foarte bun mie imi face bine se da cu Blu Cap numai in crestetul capului( la radacina ) iar in partea de jos folosesti un sampon slab, pentru par normal cum ar fi johnsons baby ( din pacate Blu Cap e destul de scump dar este in cantitate mare si mie imi face frte bine --- eu l-am luat cu 100 lei ( 1 000 in bani vechi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bunahappy. eu folosesc un sampon de la LIFE CARE din gama KRAUTER.este cel mai bun. sper sa te fi ajutat cu ceva:d

| SimonaMrr a răspuns:

Incearca Divalent (Kerastase, L’Oreal Professionnel) special creat pentru radacini grase

sau incearca Clear pentru par gras

P. S.: nu te spala pe cap cu apa foarte calda si nici nu abuza de produsele pentru hairstyling si balsam pentru par. Clateste-ti intotdeauna parul foarte bine de resturile de sampon sau balsam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Samponul pentru par gras, cu matreata de la KLORANE.

| elvisedy a răspuns:

Foloseste aloe-jojoba.

Întrebări similare