| hanna1984 a întrebat:

Hei.
Ce haine ar trebui sa port pentru a scoate "trasaturile" in evidenta, ma refer la fund. rolling on the floor
Cateva trucuri? Fara exercitii alea, alea va rog.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Poarta o rochiță sau o fusta lejera care te face feminina.Este mai bine așa decât să porți pantaloni scurți pe juma' de buca si sa se uite toți libidinosii după tine.

| alinadianaaa a răspuns:

Fundu e principala ta calitate, si este nevoie sa o pui in evidenta? exista lenjerie cu push up, dar ti as sugera sa incepi sa lucrezi partea asta imoprtanta a ta la sala sa vezi rezultate.

| GeorgeBerbec a răspuns:

Ca haine colanti dar daca nu ai nuprea ai ce face. Ridicati orice pantaloni pana in gat... Da-mi profilul tau de Facebook, ceva sa stiu daca chiar are sens sa stau sa ti le scriu pe toate pe care le stiu (+20.)

| ASMA14 a răspuns:

Incearca cu pantaloni, colanti foarte stransi

| moshulica a răspuns:

E o problema extrem de importanta, mai ales daca asta e principalul lucru pe care il ai de oferit. Sper sa primesti niste sfaturi competente de la alte fete care sunt "muncite" tot de asemenea intrebari ori de la baietii pe care nu-i intereseaza ce ai in cap ci cum ai arata cu funduletul gol.

| Mayar a răspuns (pentru moshulica):

Foarte bun raspuns. cam la asta ma gandeam si eu. Aici oferim raspunsuri, dar si critici, cum se intampla si in viata reala. Deci nu ar trebui sa fie nicio suparare.
Drept urmare, sunt dezgustata, dar deloc uimita de preocuparile tipice tarfelor... ce sa facem big grin

| hanna1984 explică (pentru Mayar):

Nu sunt tarfa stai calma.

| Mayar a răspuns (pentru hanna1984):

You sure have preocuppations like one