Marketing marketing marketing
Chiar daca au la baza un principiu logic, nu poti slabi cu iaurturi din astea pentru ca slabitul nu sta doar intr-un aliment. Daca secretul slabitului statea intr-un iaurt pe zi timp de 2 saptamani, nu mai existau oameni grasi
Da este.eu l.am folosit si chiar a fuctionat...acum depinde si de organismul fiecaruia. te sfatuiesc sa il folosesti timp de 14 zile. daca nu vezi nici un rezultat e clar ca nu iti face bine. tu incearca.l...eu una sunt multumita de el
Buna Eu suunt foarte multumita, sunt foarte bune, insa nu pot spune ca am slabit x kg dupa ce am consumat o saptamana activia ca e un pic nesigur, dar ca "reactii" te simti foarte bine, te ajuta sa ti o dieta echilibrata si au avut grija sa nu te saturi de gustul iaurtului pentru ca au multe varietati. Eu zic ca merita incercat
Buna!
Prostii! Numai reclama de Activia!
Daca vrei sa scapi de kilograme, tot ce trebuie sa faci este sa te alimentezi corect, sa incerci sa renunti la mancarurile nesanatoase, precum cea de fast-food, bauturi acidulate, prajeli, grasimi de tot felul, lactate grase si cel mai important este miscarea.
Te pup!
Daca vrei sa slabesti incearca altceva, ce auzi tu despre activia e doar de publicitate (parerea mea), consulta si sfatul medicului, iar daca vrei sa-ti si recomand ceva, iti recomand sa incerci herbalife, dar asta in combinatie si cu o activitate sportiva regulata sau cel putin decenta. O zi buna!
Buna!
Asa isi fac ei reclama ca slabesti, cumparand multe iaurtele activia, probabil ca slabesti, dar stai sa cumperi in fiecare zii, eu mi.as face un abonament la sala, acolo stiu ca slabesc sigur, ori alergat pe strada asta nu costa nimic.
Oricum alegerea este a ta.
Succes!
Pai si depinde daca stii sa le folosesti...dar eu am mincat o saptamana activia si doar fructe si am slabit un kg.Vezi si tu.Bafta (Fundita?)
Nu ajuta la slabit... Elimina balonarea si crampele abdominale pentru ca toate contin Bifidus Acti-regularis! Si te simti mai bine in pielea ta. Dar in privinta slabitului nu prea iti sunt de ajutor. Sper ca te-am ajutat.
Fundita?
nutuxcristian întreabă:
alynatheone întreabă: