| Mariana696618 a întrebat:

Hei! Ce pastile de memorie recomandati? O sa consult si eu medic curând dar as vrea sa-mi spuneti si sugestiile voastre?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Lecitina + exercitii logice si de memorare cat mai complexe.
Sah-ul este un mijloc bun si popular pentru stimularea creierului si al memoriei, dar sunt foarte multe alte jocuri care sunt create expres pentru acest scop.
Totul este sa ai rabdare si sa faci exeritii tot mai sofisticate, unde trebuie sa gandesti strategic si anticipat, pe mai multe planuri.

7 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Lecitina mi se pare apa de ploaie.
Eu am folosit in sesiuni Tonotil si complexe de vitamine cu B-uri. Daca vrei ceva mai puternic, poti lua Piracetam sau Ritalin, dar se elibereaza cu reteta de la medicul psihiatru.

| Mariana696618 explică (pentru AdelinaC):

Nu am probleme foarte grave, mai mult este frica de a nu uita. ( vorbesc despre bac )Dar multumesc. o sa incerc

| AvalohAlyn a răspuns:

Neuro Optimizer.A dat rezultate exceptionale la multi.E putin mai scump dar e foarte bun in general pentru creier.
Mi l-a recomandat doctorul meu mie.
Sanatate!

| NLS a răspuns:

Lecitina, dar trebuie sa iei aproximativ 3 luni pentru a observa efectele.

| Lioana a răspuns:

Lecitină

| xerxes1 a răspuns:

Folosesc eu unele foarte bune, dar am uitat cum se numesc.

| DennisW a răspuns:

Lecitina, fara discutie. Daca ai probleme mai grave de memorie, Alzovert, dar sunt foarte scumpe. Dar si de efect.