| Roxuts_Ureniuc_1995 a întrebat:

Hei! happy Ce pastile de slabit imi recomandati, sau retete? puppy dog eyes Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu ti-as recomanda sa iei pastile pentru ca nu sunt sanatoase, mai bine ceaiuri pentru slabit si un regim alimentar sanatos si sport

| educatie2021 a răspuns:

Am si eu o intreabare. Daca nu vrei sa raspunzi aici da-mi un mesaj privat. Cate kilograme ai, de vrei sa slabesti?

E o isterie generala cu slabitul asta, poate doar ti se pare ca esti plinuta.

| Chαяtreux a răspuns:

Nuu pastile.Nu sunt bune. Iti pot face mult rau!

| Flaviucu a răspuns:

Acai Cleanse Forte
Alcachofa Original Formula
Alcachofa Extrem
Anti-Kilo

| Andandut a răspuns:

Cu tabletele de la Herbalife eu am slabit enorm. Cauta pe net numarul de telefonul al unui consultant Herbalife si vorbeste cu dansul!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andandut):

Ce inseamna enorm si in cat timp?

| eusebiu99 a răspuns:

Dupa mine eu nu as lua pastile de slabit ci as face sport.Dar tu faci cum vrei.

| rauzan94 a răspuns:

Asculta la mine stiu cea mai buna si cea mai naturala retete de slabit. Si eu am o sora care era putin obeza si am inceput sa alergam impreuna cate 1 km cu ea bine eu alergam mai mult deatat deja sunt obisnuit. Sa sti ca sa alergi si sa traspiri e cea mai buna reteta pentru ca arzi peste 1500 kilocalori atunci cand fugi si nu se mai pune grasimea pe tine pentru ca o elimini atunci cand figi. daca faci asa in fiecare zii sa fugi cate 1- 2km/zi in maxim 1 luna sau 2 esti la kilogramele potrivite varstei tale crede-ma ca stiu. sa inca ceva daca vrei sa ai un corp destul de sexi trebuie sa ai kilogramele potrivite dupa inaltimea pe care o ai nu dupa ani ca asa nu e potrivitwinking. NOROC LA ALERGAT SI LA SLABIT>> TRAIASCA SPORTULwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru rauzan94):

La 1 km de alergat arzi cam 110 kcal, de unde ai ajuns la 1500? laughing

| AnnaAnnne a răspuns (pentru Cosmin86):

3 km de alergat= -100 de calorii

| Cosmin86 a răspuns (pentru AnnaAnnne):

Exact, nici pe departe 1500 laughing

oricum, un kg de grasime are cam 7700

| ZuuZzu a răspuns:

Nu sunt bune pastilele, incearca sa iti faci un suc 100℅ natural din mere, lapte, morcovi si cateva bucatele de gutui (daca nu ai gutui nu e nimic), toate aceste fructe si morcovul au proprietatile sale, chiar daca nu au un gust asa de gustos...e pentru slabit. Trebuie sa iei dupa cina un pahar si dimineata pe stomacul gol, incearca asta si in 2 saptamani vei slabi garantat! Am incercat si eu aceasta reteta! Funda! ❤

Întrebări similare