Cel mai bine ar trebui sa intelegi de ce ti se intampla.
In principiu multe lichide, cat mainmulte vegetale, cat mai putine produse procesate. Fara carne si fara oua.
Dar astea sunt pe termen lung. Niste pastile pe baza de magneziu ar putea sa te ajute pe termen scurt.
Cafeaua are un efect diuretic. De asemenea constipatia apare dintr-o carenta de fibre in alimentatie, asa ca incearca sa mananci alimente bogate in fibre.
Manaca prune.
Sunt laxative naturale.(Nu glumesc)
Incearca sa consumi destule lichide. Uneori se intampla sa nu realizam daca corpul ne cere apa sau nu si poate aparea deshidratarea.
Pai ar trebui sa te feresti de alimente care constipa in primul rand cum ar fi orezul sau morcovul. Ai putea sa bei mai mult lapte. Eu mereu cand eram constipat beam o cana sau doua de lapte cald si eram mai ok.
Ia 2/3 linguri de miere, garantat o sa scapi, daca situatia persista desi nu cred trebuie sa mergi la medic sa vezi ce zice. Dar cred ca e de la alimentatie, cu totii o patim. Multa sanatate
De obicei alimentele bogate în fibre te ajută să scapi de constipație, și anume mazărea, fasolea sau anghinarele. Totodată, și prunele (inclusiv cele uscate), stafidele ori 2-3 linguri de miere sunt foarte folositoare. Încearcă să bei multe lichide și să ai un meniu cât mai diversificat ca să eviți pe viitor această problemă! Multă sănătate!
Am folosit niste supozitoare de la Dulcolax
Fara efect insa
Voi incerca mierea
Hmmm...dacă spui că au trecut 5 zile de la ultimul scaun, o perioadă de timp cam mare, cred că ar fi mai bine să optezi pentru un tratament medicamentos decât naturist! În afară de supozitoare, dacă zici că nu au functionat. Farmacistul cred că îti va recomanda cel mai probabil niste pastile.
Bineînteles, poti încerca și varianta cu miere sau oricare alt produs mentionat in răspunsurile primite.dar eu ziceam că ar fi mai bine să treci direct la tratament medicamentos, îsi va face mai repede si sigur efectul!