| Goia_Bogdanel_1999 a întrebat:

Hei cred ca am o problema, mai mult psihica decat fizica.
Acum cateca zile, i-am spus celei mai bune prietene...ca o plac(da, stiu prietenia noastra a devenit o ruin, dar asta e).
Cand i-am spus, am vazut ca plangea. Ne cunoastem de la gradinita si niciodata nu am vazut-o plangand.
A venit catre mine si mi-a spus ca-i pare rau, iar apoi a plecat.
In acel moment am impietrit, iar o multime de amintiri cu ea mi-au venit in minte. am vrut sa merg dupa ea dar prietenul meu care ne-a vazut, m-a oprit. Mi-au spus ca lesinasem, dar a fost o chestie pe care o am din copilarie, dupa ce lesin o parte din pigmentii care imi coloreaza pielea si parul, pur si simplu mor, dar dupa cateva zile imi revin.
Cand ne intalnim la scoala ea ma ignora, atunci, nu stiu un fel de val de caldura imi cuprinde corpul si o durere imi apare in brate si plamani. Doctorul nu stie ce se intampla, probabil doar pentru ca am inima franta sau ceva.
De la trauma din clasa a patra, niste voci imi tin companie. Le-am dat si nume Rosu si Alb (lame, stiu) am nevoie sa vorbesc cu cineva dar la scoala sunt considerat ciudatul doar pentru ca stiu chestii ciudate.

P.S. Am 15 ani si skype-ul meu este Bogdanel Goia (am poza cu spongebob)
P.P.S. dau funda, desi nu stiu cum

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Interesanta boala asta, in care iti dispar si reapar pigmentii.

Faptul ca ai aceste simptome cand o vezi, sunt pe baza de stres. Poate fi o chestie psihosomatica.

Cred ca mai bine decat sa vorbesti cu cineva la intamplare de aici, ar fi sa consulti un psiholog. Daca nu ma insel, toate scolile si liceele ar trebui sa aiba un consilier. Primul pas ar fi sa vorbesti cu el.

Răspuns utilizator avertizat
| OoBunnyoO a răspuns (pentru Goia_Bogdanel_1999):

Asteapta sa vina altul. Probabil ca vor aduce curand pe altcineva?

De ce ti-e frica de psihologi? De regula, sunt mai calificati sa iti dea sfaturi decat persoanele de varsta ta.

Mersi pentru funda, btw. happy

3 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

Eu zic sa mai cresti ca sa iti vina mintea la cap. La 15 ani, nu gandesti logic! Pai esti ciudat, din cate am citit in intrebare.
Consulta un psiholog.