Daca e rutp se invineteste si nu da semne ca se amelioreaza, te doare tot la fel zilnic
Fractura e de mai multe feluri
nu stiu exact termenul, dar osul poate fi rupt fara sa fie sectionat (adica ai o crapatura in os si atat), chestia nu necesita ghips, si poate durea destul de rau, dar se poate vindeca de la sine
TOTUSI
nu e chiar imposibil ca osul sa fie sectionat si pe tine sa nu te doara foarte rau, iar apoi sa te trezesti ca osul s-a sudat gresit si sa fie mult mai greu de rezolvat
asa ca, daca te doare de 11 zile, DU-TE LA DOCTOR, dupa atata durere e perfect justificata vizita, si el iti v-a spune ce si cum
Daca aveai o fractura de deget nu te durea asa de tare ca nu erai la medic nu stateai sa postezi pe TPU. Ce zici tu suna ca o fisura.
Mersi! Și aceasta fisura se poate vindeca de la sine?
Orice ar fi, daca te doare mai mult de 2-3 zile trebuie mers la medic. In functie de cum i se pare lui poate sa-ti sugereze sa faci si raze sau te pune doar sa faci repaus pana iti trece.
Oricare ar fi cazul, evita sa fortezi degetul.
Evit cât de mult pot. Mă repet, nu mă doare când merg si mama a zis ca nu e nevoie de medic și ca trece de la sine. Eu nu am cum sa mă duc de capul meu la doctor. La scoala nu simt nimic am făcut ora de sport (am fost atenta am mers mai mult pe călcâi ca sa nu îl forțez) și nu am simțit nimic anormal, dar ma stresează durerea aia la apăsare.
Inca nu a aflat lumea de existenta medicilor?
Te doare de peste 1 saptamana si tu tot nu ai vizitat un doctor? Ce mai astepti, sa-ti cada degetu?