anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Cum faci diferenta dintre menstruație si viermi? Deoarece simt ca sunt constipata, am uneori stări de greata, uneori dureri de mușchi și nu pot dormi noaptea. Știu ca unele lucruri pe care le-am enumerat sunt simptome premenstruale.FUNDA...Cine știe sa-mi spună cine nu știu sa nu scrie la comentarii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Miss25JK a răspuns:

Pai menstruatia vine o data pe luna, si durerile apar cu o zi, doua inainte, deci starile astea care le enumeri tu ar fi cam o saptamana pe luna. Poti afla daca ai paraziti printr-un examen de laborator, duci proba si vezi happy

| anonim_4396 explică (pentru Miss25JK):

Da dar chestia este ca la mine daca ar veni ar fi a2 menstruatie...Și stiu ca aceste lucruri cu constipatia, lipsa de somn poate fi data și de viermi

Și aceste stări pe care le-am zis le am de o săptămână jumătate

| Miss25JK a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau de lipsa de magneziu

Nu ca eu iau în fiecare luna(timp de 10 zile) osterocare

| Miss25JK a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu iau de 3 luni incontinuu si la analize inca am carenta. Ai facut ionograma? ( toate mineralele? )

5 răspunsuri: