Sa nu dorm? , offf... pai asta sigur e cam imposilbil
Nu poti face nimic in legatura cu asta..nu decidem noi cat sa ne inaltam..depinde de inaltimea parintilor si a membrilor din familie.Mereu va fi un "moft" cu inaltimea. Cine este scund vrea sa fie mai inalt si cine e mai inalt vrea sa fie mai scund tipic.
Pai cred ca ai dreptate ca eu as schimba totul la mine daca as putea dar, eu vreau sa fiu un pitic de gradina ))
Nu ai specificat ce inaltime ai. Eu sunt sigura ca nu esti chiar asa de inalta.Iti dai seama daca vei mai creste in inaltime, pe baza parintilor tai daca sunt mai intalti sau mai scunzi.Multumeste-te cum arati ca nimeni nu e perfect si inaltimea chiar nu este un impediment.Si oamenii inalti si cei scunzi sunt tot oameni.
Pai uite partea ciudata, am 13 ani si sunt aproape la fel de inalta ca parintii mei ei sunt mici de inaltime si nu sunt chiar asa inalta am 1.55 ( cred ) dar, pentru varsta mea sunt inalta si sigur o sa mai cresc, dar eu as vrea sa am maxim 1.68, ceva de genul
Esti chiar sub media de inaltime a varstei tale :)))) priveste tabelul de pe site-ul asta http://www.qbebe.ro/......re_318_ani te strofoci degeaba :)))
Nu pot sa vad, mai pune o data link.ul
Daca o sa am 1.68, chiar o sa fie perfect ))
Username393 întreabă: