Hei!
Mie imi trec de la sine. Astepti o zi, doua sa treaca sau iti dai cu crema de galbenele, sau de aloe.
Numai bine!
Asculta la mine: ia Fenistil de la farmacie si peste 2-3 zile nu mai ai NiMiC.(sau: crema de galbenele, frunza de aloe.) Exista la sticluta, o lotiune mentolata alba, da' NU-ti lua ca 20% efect pozitiv, 80% te albesti. Funda?
Daca ai culoarea pielii ceva mai inchisa te poti duce la solar sa te bronzezi si asa dispar urmele sau asteapta pana la vara
Salut, ca atare muscaturile de bazaietori trec de la sine, eu tot am avut o tona pe mine cand eram la bunei vara trecuta si mi-au trecut in doua saptamani, bafta
Nu inteleg de ce am scris cu atatea greseli:mine*, cand* si bafta*
Daca nu te scarpini iti trec usor, daca te-ai scarpinat pune-ti crema pe bubite.
Pentru a scapa de semnele inestetice pe care le lasa muscatura de tantar, tamponati zona cu o frunza de aloe. Aceasta planta are proprietati antiinflamatorii si vindeca pielea afectata.
Sucul de lamaie opreste mancarimea provocata de intepaturile de tantar! Doar o cateva picaturi pe muscatura si imediat veti renunta sa va mai scarpinati.