| Taetae58 a întrebat:

Hei,daca am luat timp de 2 zile furazolidon cate 3 pe zi si au trecut deja 3 zile de la terminarea "tratamentului"pot consuma alcool?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Furazolidon este pentru diaree si nu se iau niciodata mai mult de 2 pastile, cu doua pastile opresti orice tip de diaree ai avea, acum gata, numai lua furazolidon, dar nu te apuca sau re apuca de băut.

6 răspunsuri:
| Yuoia a răspuns:

Mori daca nu consumi alcool?
Si ala chiar este un tratament. Nu trebuia pus intre ghilimele.

| Taetae58 explică (pentru Yuoia):

Un tratament de rgula dureaza intre 5 si 12 zile, de asta am pus intre ghilimele.Si nu, nu mor doar ca am o petrecere happy scuzele mele pentru intrebare

| Yuoia a răspuns (pentru Taetae58):

Poti sa mergi linistit la petrecere. Dar ocolesti alcoolul. Mai ai mancare, dulciuri, sucuri.

| Taetae58 explică (pentru Yuoia):

Pe prospect scria 3 4 zile de la tratament..au trecut 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti bea normal ca da

| Taetae58 explică (pentru anonim_4396):

Ma ingrijoram totusi.n am luat decat o zi de 3 ori si a doua zi odata dimineata ..au trecut 3 zile de atunci