| InsertName a întrebat:

Hei. De aproape 4 zile ma simt calda,adica atunci cand pun mana pe fruntea mea,e foarte calda. Mi-am luat temperatura si am avut 36, 8,37 si acum a ajuns la 37, 6. Am dureri de cap tot de atata timp si un fel de ameteli.Alte simptome nu am.Poate fi ceva rau, pentru ca eu nu cred ca ar fi o raceala. Stiu ca multe boli urate se manifesta cu febra si dureri de cap. Poate fi ceva grav? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Alexiss25 a răspuns:

Eu momentan NU CRED ca este ceva grav, dar totusi ti-as recomenda sa consulti sfatul medicului.
Sper ca te-am ajutat!
Fundita?

| Cosmin_Teaca_1998 a răspuns:

Nu sunt sigur ca e ceva rau si eu ma simteam asa in vacanta de iarna (aveam vreo 37, 4) am luat medicamente, am baut ceaiuri si m-am odihnit, iar dupa o saptamana eram ca nou.

Iti recomand Fasconal sau Nurofen pentru durerile de cap si ameteli si sper sa iti revii repede.

| BiuL a răspuns:

Febra normala e intre 36 si 37 de grade deci tu nu ai febra mare si difera in timpul zilei fata de noapte. Eu zic sa nu iti bati capul inca, vezi 2 zile cum evolueaza treaba si tot asa ia-ti terperatura regulat. Daca apar si alte simptome sau trece de 38 de grade du-te la un medic.