| Scikofit a întrebat:

Hei.De cca. 3 zile mai itruna tusesc.Am baut apa rece si de aceea,dar cum fac sa imi treaca? Am luat ACC, Tusin dar nu are niciun efect.Help please.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| siena a răspuns:

Intra pe NET si srie siptomele tale o sa-ti dea ce sa faci dar eu iti dau un sfat (bea ceai cald cu miere sau miere la cuptor)

| xXhewlettXx a răspuns:

Eu am tusit la fel:
dar am dublat portia adica din 6 in 6 ore luam cate 2.
Funda plz?

| EmaS a răspuns:

Este bine sa iti cumperi un sirop de tuse.

| Raniia a răspuns:

Trebuie sa recunosti tipul de tuse ca sa stii ce fel de tratament trebuie urmat! Poate sa fie o bronsita acuta si netratata corect aduce complicatii. Daca tusea este productiva este insotita de expectoratie si atunci iti trebuie un sirop expectorant care fluidifica secretiile si eliminarea lor mai usor(Mucosolvan). Daca persista fa-i o vizita medicului de familie pentru recomandarea tratamentului adecvat.

| anacolda a răspuns:

Tinctura de propolis, direct in gat, 10 picaturi din ora in ora, pana trece. Mai iei si miere, cu capacele de ceara in ea si echinacea si te vindeci repede.
http://vindecarenaturista.blogspot.ro/