anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! De ce când ies afara la rece amețesc tare, adică ma simt moale rău abia de mai merg pe strada...
Ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Te simti moale la modul ca te simti obosit, simti ca nu ai aer? Daca da, s-ar putea sa fie o problema cardiovasculara si necesita consult medical cat mai repede posibil. Daca nu, cand ai timp treci pe la medicul de familie sa-ti faca o trimitere pentru niste analize sa vezi ce ai.
Sanatate!

| untu a răspuns:

Sa mergi la medicul de familie sa te consulte!

| Ioana74ses a răspuns:

Buna! Si eu patesc asa de cateva luni, parca o leguma, mi-e frica sa ies din casa pentru ca nu pot merge, parca imi vine rau, stare de lesin! Am mers la medic si mi-a spus ca este din cauza anxietatii, poti cauta si pe net! Sper ca te-am ajutat! Multa sanatate! :*

| Moron a răspuns:

E probabil o problema in alimentatie, vitamine lipsa... ia un complex de vitamine, mananca bine.

| Moron a răspuns (pentru Moron):

Am vazut ca tot pui intrebari de genul asta de o luna si ceva, eu zic sa schimbi ceva, sigur e ceva ce nu faci bine. du-te la sala, manaca mai sanatos, ia vitamine...