anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, de ceva timp mă doare în partea dreaptă, poate fi apendicită? Menționez că nu mă doare mereu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intepaturi sau cum e durerea?

| itisnotimportant a răspuns (pentru RAY):

Nu sunt înțepături, hm mă doare mai mult într-un punct fix și pe o suprafață destul de mică.

| CuriousStuff a răspuns:

Putin probabil. Mergi la medic ca sa aflii ce e acolo mai exact. Apendicita odata inceputa nu te mai lasa, te tot doare, pe langa alte simptome.

Multa sanatate.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Da se poate sa fie

Răspuns utilizator avertizat
| Glasshead a răspuns:

Poate fi si de la efort fizic, dar cel mai ok e sa te duci la medicul de familie. Acesta va stii ce e mai bine pentru tine

| Traian_Marius_2000 a răspuns:

Asa am avut si eu acum 5-6 luni ma durea foarte tare in partea dreapta jos dar nu mereu. M.am dus la medic si mi-a spus ca nu am apendicita e din cauza vezici urinare si mi-a spus sa evit foarte mult bauturile carbogazoase si sa beau cat mai multe lichide (ceai, apa plata, etc)

| ddcd a răspuns:

S-ar putea sa ai probleme si cu ficatul sau chiar cu apendicita, cum ai spus tu, dar cel mai bine ar fi sa nu bagi in seama raspunsurile de pe TPU, ca s-ar putea sa fie gresite, mai bine ai consulta un medic sau pe cineva specializat in acest domeniu.