| ancuta286 a întrebat:

Hei! De ceva vreme incoace am insomnii, transpiratie excesiva (vai, cat de enervant este acest lucru), imi cade parul foarte rau si de asemenea am permanent o senzatie de foamne. Stiti acel "chiorțăit" cand iti e foame? Il am.permanent, oricat asi manca. Ce ar putea fi? (Nu imi spuneti sa ma.duc la medic. Vreau mai intai sa stiu doar daca e nevoie sa vizitez un medic si sa am o idee despre ce e vorba) E un motiv sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu crezi ca medicul este cel mai indicat pentru simptomele tale. Că nu ti-a raspuns nimeni pana acum.

| Sufar a răspuns:

Este un mare motiv sa te ingrijorezi, nu te juca cu stomacul tau, mergi si vezi un gastroentereolog sau medic de familie. Eu am exact aceiasi treaba zilinc si nu vrei sa ajungi ca mine, nu mai scapi de "chiortaieli"

| ancuta286 explică (pentru Sufar):

Cineva mi-a spus (un fost medic) ca e posibil sa am probleme cu glanda tiroida. Nu stiu ce sa zic