anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! De doua zile mi-am pus o coronița din portelan la o măsea, însă simt ca este mult prea înaltă pentru ca mi-e greu sa mestec in cealalta parte a maxilarului. Stomatologul meu este in concediu, iar pe moment nu mi-am dat seama ca ar fi prea înaltă deoarece mi-a pus un fel de tampon intre masele pentru a tine apăsat după cimentare! Ceea ce ma sperie este ca nu dispun de banii necesari sa mi-o schimb din cauza neatenției lor. Se poate sa o mai șlefuiască cumva? Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FruttiFresh300 a răspuns:

Da, se poate. Nu trebuie schimbată, dar ea oricum se va toci în timp. Dacă este foarte înaltă, du-te la medic, dar dacă este o diferență foarte mica, atunci las-o așa, pentru că în timp ea se va toci și va ajunge la aceeași înălțime cu cealaltă măsea. Trebuie doar să mănânci pe partea aia mai des.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, se poate șlefui la dentistul care ți-a lucrat.o.

| andreialinangh2003 a răspuns:

Ar trebui sa poata fii slefuita