| BubleBluexD a întrebat:

Hei.

De mult timp am avut la ochi sub linia apei un punctulet de grasime,presupun ca asta e, pe care l-am stors acum cateva saptamani.Nu a iesit nimic,dar m-a durut foarte tare ochiul,si s-a retras, iar acum de curand a inceput sa ma manance si m-am scarpinat.Iar urmatoare dimineata m-am trezit cu el mai mare si cu ochiul umflat...http://postimg.org/image/ltirxwc77/ cam asa arata.Ce pot face cu el? Nu am pus nimic,doar niste comprese cu apa, dar a inceput sa-mi jeneze si vederea.La doctor nu am cand sa ma duc,doar dupa ce trec sarbatorile, si nu vreau sa stau cu ochiul umflat :( Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| kitykity a răspuns:

Iti poate trece daca te speli cu exfoliant, dar cel mai bine ar fi trebuit sa te duci la un medic, daca nu poti, mai stai cu compresa de apa rece( dar tu nu ai doctor de familie?).