| Anna0111 a întrebat:

Hei! De o săptămâna și ceva am început sa merg la sala. De câteva luni sunt in deficit caloric și am slăbit 15 kg, am zis ca mersul la sala m ar ajuta sa ma tonifiez. faza e ca de când merg m-am îngrășat 3 kg și nu mi dau seama de ce pentru ca mănânc aceleași calorii ca de obicei și nu cred ca am pus masa musculară asa de repede, habar n-am. Care ar putea fi motivul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Schimbarea de metabolism s-ar putea sa fie de vina. Ai spus ca de cateva luni esti in deficit caloric, iar la sala ai inceput de o saptamana, intrebarea mea este, in ce interval de timp te-ai ingrasat 3kg? Este imposibil sa te ingrasi 3kg intr-o saptamana fiind in deficit caloric, realizezi nu? Nu imi dau seama unde e buba.

| Anna0111 explică (pentru Frank51):

M-am îngrășat aproape 3 kg de când am început sala, mâncând ca de obicei, de asta nu mi dau seama de unde am pus kg astea. Ma gandeam ca poate am pus masa musculară dar ar fi mult prea repede

| Frank51 a răspuns (pentru Anna0111):

Masa musculara nu e, grasime nu e, apa nu e. Ramane doar precizia ta de cantarire.