| InjectabilTerror a întrebat:

Hei. De vre`o 3 saptamani ma doare maseaua, de fapt acum ma doare maseaua din dreapta, ba aia din stanga, ba aia de sus sau aia de jos. Eu credeam k m`a tras curentul. Am luat si Ibruprofen, si Doxacilina si Panadon, dar imi trecea doar ktv min. Acum ma doare cu tot cu ureche si cu tot cu maxilar si amigdala, nici nu pot dormi noaptea straight face. P. S : Nu am abces la nici`o masea, sunt doar putin cariate. Solutii? In afara de stomatolog. FUNDA, restul vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| maria4567 a răspuns:

Nici mie nu-mi place sa ma duc la stomatolog dar incearca sa mergi undeva la o farmacie si sa intrebi ce ar fi mai indicat sper ca te-am putut ajuta

| L0vIng43v3R a răspuns:

Ei bine nu e recomandat sa stai atat cu durerile daca sunt chiar mari.Te'ai uitat in oglinda? ai vreo carile sau e sparta vreuna dintre ele? eu iti recomand sa vizitezi un stomatotlog cat mai repede. Daca nu ai timp poti lua si un Nurofen de asemenea Succes(fundita?:3)