| Cristina5728 a întrebat:

Hei
De vreo 4 zile am dureri ușoare și chiar foarte ușoare în zona dreapta cu apendicele.
Vărsături nu am și altele,pot merge și piciorul nu ma doare dar când merg prin casa ma doare oarecum acolo.
Țin sa menționez ca nu mai fac mișcare deloc, stau doar in casa și ma gândeam ca de la asta este
Dimineața am ore online și după nu pot ieși pentru că nu ma lasă "tatăl " meu vitreg chiar dacă sunt la liceu și am 15 ani.
Ma gandeam ca este din cauza lipsei mișcării totuși dar as vrea și alte păreri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Cristina5728 explică:

Mai nou ma doare și spatele jos la rinichi

| Floridori a răspuns (pentru Cristina5728):

Si nu crezi ca ar trebui sa mergi la medic?
Poate fi o infectie la rinichi sau la vezica urinara. Poate fi o simpla constipatie sau poate fi debutul unei apendicite.
Cel mai intelept ar fi sa cauti sfatul unui medic in cazul in care excluzi o simpla constipatie, sau o durere musculara ori o leziune mecanica in urma faptului ca te-ai lovit accidental in acea zona.
Multa sanatate!

| Cristina5728 explică (pentru Floridori):

Bună!
O să mai aștept o zi sa văd dacă îmi trece, iar în caz contrar voi merge la medic, mulțumesc pentru răspuns ☺️

| Floridori a răspuns (pentru Cristina5728):

Cu drag!
Sper sa fie bine...

| Cristina5728 explică (pentru Floridori):

Și eu la fel?
O seară bună!?