| rozbombon a întrebat:

Hei
Deci acum vreo 8-9 ani (eram clasa I) am avut un inceput de TBC :l, am stat o luna in spital dar dupa aceia mi-am revenit si m-am dus la control periodic pana s-a constatat ca mam vindecat. Insa din vara trecuta mam cam apucat de fumat, adevarat este ca vara trecuta fumam cam mult, dar cu timpul am cam redus, acum am ajuns sa fumez odata pe luna sau o data la doua luni. Ce credeti? pot reaparea problemele mele din trecut de sanatate? :l
Am nevoie de raspunsuri urgente. Va multumesc. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
NU MAI FUMA, plămânii tăi nu merită acest chin din partea ta.
Respectă-ți sănătatea!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Desigur ca pot aparea, lasa-te de fumat, ai si tu vointa si lasa-te de fumat, respecta-ti sanatatea!
Te pup!

| FastAndFurious a răspuns:

Bai, o cauti cu lumanarea si o s-o gasesti. Vad ca te straduiesti din plin.
Oare de ce-ti trebuie raspunsuri urgente acum si nu asta vara?

| rozbombon explică (pentru FastAndFurious):

Pentru ca acum iar am inceput ca sa zic asa cu fumatul. si numai nu ma pot lasa. dupa cv timp iar am nevoie de o tigara si tot asa. :l

| FastAndFurious a răspuns (pentru rozbombon):

Daca nu ai motivatie sa te lasi, gandeste-te cum a fost tratamentul cu Sinerdol si cum ar fi sa-l reiei.
Gaseste-ti alte moduri de a scapa de stres. Incearca sa ai mintea ocupata si cere ajutorul prietenilor tai ca sa te poti lasa.

| adysefu15 a răspuns:

Desigur daca ai vointa poti face orice!