Vestea proasta este ca probabil ca mare lucru nu vei reusi. Este o problema specifica varstei, la un moment dat vor dispare de la sine. Tine-ti fata curata si nu le stoarce ca sa nu ramai cu urme permanente.
Google dupa "tratament cosuri" ai sa gasesti enorm de multe idei, dintre ele adopta ce poti sa iti permiti si ca timp zilnic si ca bani.
Eu am scapat cu un tratament de la Rouche Posay la indicatiile unui dermatolog. Ai putea sa consulti si tu unul fiindca tenurile difera. Daca vrei ceva natural incearca aloe vera.
Si eu am aceasta problema. Nu te mai indragosti! Nu. glumesc! Eu am multe puncte negre iar cosurile imi iasa in unele momente... -_- Pentru punctele negre eu am folosit un gel de la clearskin, l-am cumpara din avon si am dat 9.99 lei pe el... E foarte bun. E sub forma de cel cu mici particule albastre ( nu stiu cum se numesc ). L-am folosit doar de vreo 4 ori si pot vedea cum punctele negre s-au diminuat considerabil! La mine a functionat perfect! La tine nu stiu, dar te sfatuiesc sa le incerci