In acest caz singura alternativa este sa continui sa faci dus pentru a fi fresh mereu. Sa nu crezi un spray chiar si foarte scump mascheaza sau indeparteaza in totalitate mirosul deranjant, neplacut.
Faza e ca transpiratia mea nu are miros. Pur si simplu.
Transpiratia este un proces fiziologic normal. Prin transpiratie se elimina toxinele din organism. Hiperhidroza (transpiratia abundenta) este o afectiune medicala care apare de obicei in copilarie sau adolescenta. Intreaga suprafata a tegumentului poate fi afectata, dar cel mai frecvent se observa modificari la nivelul axilei, palmelor, talpi, spate, fata, degete, scalp, etc.)Este o afectiune, de obicei, ereditara si te poate afecta functional si emotional.Pentru tratarea eficienta se poate folosi DrySol Extra Strength Lichid care este un antiperspirant folosit pentru tratarea problemelor de transpiratie in exces
E cam scump. Mie mi s-a parut anormal cand soramea a dat 100 lei pe al ei.
Transpiratia e cea mai mica problema. Ar trebui sa consulti un medic in legatura cu aceasta situatie. Nu e deloc normala.
Nu vreau sa merg la doctor.
De ce? Nu e nimic rau, sa cauti ajutor profesional in situatia ta, e absolut normal. Pe tine te deranjeaza doar transpiratia? Atunci incearca deodorantul acela si vezi daca te ajuta. Cu siguranta problemele emotionale vor persista, dar daca tie ti se pare ok, eu iti urez succes
Nu pot sa incerc deodorantul ala, am mentionat. Multumesc!