| Ingerfararipi333 a întrebat:

Hei! Deci, cred ca am probleme la nivelul ochilor. Ce ma face sa cred asta? Pai, cand sunt la scoala nu prea vad la tabla adica trebuie sa ma incrunt ca sa fac ochii mici si sa descifrez mai bine :/ si cand sunt cu ochii in caiet si ridic capul ma apuca o ameteala si clar nu mai inteleg, de ceva zile ma doare si capul in zona fruntii. Am ochii obositi. uneori fara motiv si imi lacrimeaza. Mai mentionez ca ameteala o am de 2 ani pe cap. In fiecare zi, minut ametesc *nu foarte rau*. Am facut un set de analize dar toate au iesit bune. Iar acum a aparut aceasta problema cu ochii. Maine s-ar putea sa merg la oftalmolog, chiar daca nu-mi convine ca posibil voi purta ochelari... intrebarea mea este, acestea pot fi simptomele unei afectiuni oculare? Vreau sfaturi si pareri. Dau funda!
SARBATORI FERICITE!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AnakinSW a răspuns:

Am si eu aceasta problema, nici nu mi-a pasat ca ma doare capul sau ceva pana cand am inceput sa vad din ce in ce mai rau. M-am dus la oftalmolog si aveam miopie. -0.50 si -0.75, iti recomand sa mergi la un doctor oftalmolog, te va consulta el si iti va spune care este problema ta.