| Iustiina a întrebat:

Hei, deci, luni la scoala, o fata mi-a baut din sticla mea. Ea avea harpes la gura si mi s`a facut scarba, si a doua zi mi-a iesit si mie unu` da nu in afara gurii, ci in gura. Cum ar veni pe obraz dar in gura. Si e mare, si ma ustura, ma incomodeaza. Cum sa scap de el? va rog ajutati`ma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| adytza0700 a răspuns:

Ce scarbos>incearca sa pui niste rom tare si o sa-ti treaca in vreo 4-5 zile
Funda

1 răspuns:
| ReadAllAboutMe a răspuns:

Primul ajutor pentru herpes
Aplicati gheata direct pe herpes.va reduce inflamatia si va ameliora tomporar durerea. daca folositi aceasta tehnica destul de timpuriu-la primele semne de furinicaturi-s-ar putea sa va confruntati cu un herpes mai mic ca dimensiuni decat in mod normal.
Eliminati virusul
Unele studii au aratat ca aminoacidul lizina este de ajutoreste de ajutor pentru vindecarea herpesului. daca aveti un episod de recurentaluati 3 000 mg pempana cand acesta dispare. cercetarile au aratat ca aceasta impiedica replicarea(copierea) virusului herpetic.
remediile din plante de roinita(denumita si melissa) pentru tratarea herpesului simplu tip 1. uleiurile sale esentiale contin substante despre care s-a dovedit ca au actiune inhibitoare pentru virus.in studiile germane, persoanele cu episoade de recidiva de herpes care foloseau unguent cu roinita au avutmai putine episoade sau chiar au incetat sa sufere de acesta afectiune. unguentul poate fi cumparat de la magazinele cu produse naturiste sau poate fi comandat online. folositil ori de cate ori e nevoie
Funda?