Fundul, la unele femei, se mareste dupa nastere. Exercitiile doar tonifica muschii fundului. Functie de cat de bine ii lucrezi.
In clasa a 9 a, nimeni nu vrea fund mare (ai timp mai incolo, peste vreo două'j de ani să reiei tema)
N-ai absolut nicio logica. Lasa naibii fundul si pune-te sa citesti o carte.
Pune-te tu sa citești, ca vad ca ești cam inapoiat(a) cu gândirea!
Serios, pui o întrebare atât de mediocra și de rasul curcilor și îți permiți sa te iei de alții care rad de tine?
Ce ții se pare mediocru? Ca vorbesc de "fund"? Doamne mare ti-e grădina! Nu știu ce ții se pare tie amuzant când auzi astfel de întrebări, adica asa sunt unii romani, penibil și necivilizati. Eu cred ca aici poți pune ce întrebări vrei, și nu am întrebat ceva vulgar sau ieșit din comun. Dacă tu ești o persoana frustrata și cretina, nu ar trebui sa îmi comentezi mie și să-ți vezi de treaba ta ca persoanele ca tine sunt terminate rău.
Ce anume ma face inapoiata? ))))
Faptul ca nu tu nu stii cum iti functioneaza corpul la 16 ani? Ai chiulit de la orele de biologie?
Daca o sa deschizi o carte peste un timp o sa revii la intrebarea asta si o sa-ti dai seama de ce este lipsita de logica.
Stii cum suna intrebarea ta?
''Daca mananc mere, imi creste nasul?''
Si mai lasa textele despre frustrare, ca tu esti aici disperata ca n-ai fund .
Este adevărat ca doar după contact sexual poți sa îți mărești fundul
Mai citește odată, de 2, 3... 789 ori. Cat ai nevoi. Pe uram ai sa vezi ce întrebare ai pus
Stai sa vezi peste vreo 10 ani cand o sa nasti, o sa te ingrasi si o sa-ti creasca fundul ce ai sa-ti doresti sa ai din nou unul mic. La ce va trebuie?
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: