| andreea5571819 a întrebat:

Hei! Este posibil sa fiu insarcinata desi ciclul mi-a venit si luna trecuta, si acum? Diferența e ca acum imi curge mult mai putin decat inainte, adica imi curge destul dar inainte efectiv trebuia sa folosesc 2 tampoane deodata si tot ma pătam. In schimb luna trecuta a durat 6 zile, iar acum 4. Am 16 ani. happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LadyDee89 a răspuns:

Da, sunt unele femei ce au menstruatie si toata sarcina...ia un test si afla, nu mai sta in dubii! Daca nu esti, e normal sa ai uneori abundent, uneori sa tina putin, uneori sa si dureri maxime! Si un sfat, protejeaza-te, prezervativ sau anticonceptionale

| AELD a răspuns:

Daca ai făcut sex neprotejat iar persoana cu care ai făcut s-a terminat în vaginul tău, atunci da poți fi însărcinată. Dar dacă nu, atunci nu trebuie sa îți faci griji, ciclul are perioade când durează mai mult alte ori mai puțin iar și la cantitate e la fel, am pățit și eu asta când eram de vârsta ta

| andreea5571819 explică (pentru AELD):

Pai nu am facut sex, a fost doar atingere dar fara prezervativ si fara penetrare, dar mi-e frica daca a fost vorba de lichidul preejaculator...

| AELD a răspuns (pentru andreea5571819):

Pai nu ști dacă s-a terminat sau nu?

| andreea5571819 explică (pentru AELD):

Tocmai ca nu, nu a fost contact sexual in adev sens al cuvântului, a fost doar atingere fara penetrare dar ma gandesc sa ma fi atins lichidul preejaculator.