Întrebare recomandată | Emmy2345 a întrebat:

Hei.Eu sunt Emi, am 13 ani si 3 luni si consider ca am o mica problema.In primul rand sunt foarte inalta(am 1, 71). Sunt insa destul de plinuta.Am 64 de kg in urma unei vacante in Italia in care am mancat numai inghetata.
Nu vreau sa mi spuneti cum sa slabesc. Urmatoarele 2 saptamani de vacanta voi face foarte mult sport, voi manca 1000 de calorii zilnic si voi bea multa apa. Sper sa slabesc pana incepe scoala.
Vreau sa mi spuneti,dupa parerea voastra daca sunt grasa sau daca sunt supraponderala, obeza, etc.)
Anul trecut era cat pe ce sa dau in anorexie.M am considerat dintotdeauna grasa chiar daca nu am fost.Acum efectiv m am ingrasat mult.In aceste 2 saptamani vreau sa ajung la o forma acceptabila.
Vreau sa aflu parerea voastra.Are rost sa ma alarmez? am probleme mari? e necesar sa consult un doctor?
Faptul ca ma consider grasa imi afecteaza si increderea in sine.Cum pot sa rezolv pronlema pe partea psihologica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AkaneHanda a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un psiholog. In primul rand nu esti deloc grasa. La inaltimea ta este foarte buna greutatea. Eu iti recomand sa nu incerci sa slabesti pentru ca nu ai motive. Du-te la un psiholog si la un medic de specialitate pentru a-ti rezolva problema.
Mult succes!

2 răspunsuri:
| Wøodenpints a răspuns:

Te-ai îndopat cu înghețată toată vacanța și acum te temi că lumea va râde de tine că arăți ca un sac de untură?
Oricum, e mult mai ușor să te împaci cu ideea că ești grasă decât să slăbești.

| Axys a răspuns:

Sal ar trebui sa te bucuri asa cum esti sa fi multumita happy ale fete ser dori sa aiba inaltimea ta si greutatea ta esti perfect asa! big grin nu mai sta ingrijorata happy ca esti okhappy