Nu dar cum e aia? a si daca vrei sa slabesti cel mai bine ar fi sa nu mananci prea tarziu... si sa mananci putin din fiecare, sa nu omiti nimic....si oplimbare cu rolele sau bicicleta cu prietenii ar fi si distractiva si uitla(chestia cu mancatul tarziu depinde de fiecare metabolism dar merita sa incerci cateva zile daca chiar merge o sa se vada in cateva zile) dar celelalte lucruri merg oricum.Sau ai putea sa faci exercitii sau sa mergi la sala sau la un sport cu niste prieteni ar fi mult mai distractiv
scuze nu asta era intrebarea.
Multumesc eu am tinut "4 kg in 4 zile" si am slabit 4 kg..asta e asa: prima zi: 250 g orez fiert toata ziua a 2a zi: peste [cod] 500 g toata ziua si a 3a zi la fel ca prima... nu prea am mancat zilele astea.pur si simplu.mancare nu are niciun gust
nu cred ca sunt curioasa dar o sa incerc totusi la vara ca in timpul scolii nu pot trebuie sa mananc la cantina...dar nu ti-a fost foame?
Pai am tinut inainte acea dieta cu 4 kg si m.am obisnuit. la orez ii poti adauga o rosie taiata.ii mai da un pic de gust. acum astea 3 zile incerc sa ma trezesc la 12-1 stii..sa nu ma ia foamea si sa nu am ce manca{sa ma satur /ceva bun} si nu..am iesit ieri afara si am uitat de mancare. acum de azi mananc limonada facuta acasa si mi.a trecut foamea:* succesc daca o tii.
Mersi^.^ o sa am nevoie
Da` cati ani ai?:o
14.dc?
Am intrebat eu am 16 si de la 14 ani ma tot eneerveaza ccum arat
deci nu sunt singura..doar ca eu nu am o problema cu greutatea ci cu fata, desi toate lumea imi zice ca sunt draguta imi vine sa ii spanzur pe aia care zic astaO.o
Oricum eu sunt perfectionista deci nu-i de mirare ca nu ma suport, si nu stiu ce sa mai fac.
Eu la fata sunt slaba x_X aww
Eu nu sunt grasadoar ca nu imi place fata mea nu stiu de ce, ma enerveaza
pe mine ma enerveaza nasu
Pai ce ai cu el? pe mine ma enerveaza fata mea si nu stiu de ce dar tu ce ai cu nasu' ce ti-a facut
?
Imi dai id tau?:o
Dap dar nu ai bine vorbim pe fb? ca mesuu nu prea merge
ieri mi l.am dezactivat
Ok.o sa incerc sa intru pe mess
SandraMikyZu@yahoo.com