anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei >fetelebig grin<
Sa incep thinking Prietenei mele i-a venit menstruatia [a 3-a oara ], joi dupa ora de sport. Bun. deci joi si vineri a curs normal. dar vineri noaptea a curs foarte putin. Dimineata cand s-a trezit a mai curs un pic si dupa nimic toata ziua. straight face Azi dimineata a curs ceva maro...[asa zice eathinking].
P. S. : are 13 ani happy
Acum e foarte ingrijorata ca trebuie sa mergem in excursie pe 12. si ii e frica sa nu ii vina atunci si sa strice totul.
Imi puteti spune si mie ce are:-s? E ceva grav sau e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LifeIsMyColor a răspuns:

Calmeaz'o, nu are de ce sa fie ingrijorata pentru ca nu are nimic. I se termina menstruatia pe luna respectiva. Ca sa afle cand ii va veni trebuie sa numere 28 de zile din data in care i'a venit pe luna respectiva. Bafta :*.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este absolut normal la varsta ei. Nu are nimic grav, sunt mici dereglari specifice varstei. Nu cred ca va sangera pe 12, nu exista nici un motiv pentru asta. Oricum, ca orice domnisoara nu poate pleca in excursie fara 3-4 tampoane in bagaj.

| ChuckybooM a răspuns:

Ce dracu'! Prietena mea e batuta in cap rau de tot! A mancat mai devreme spanac si si-a muscat buza. Ea sta in sud-estul Romaniei, si m-a sunat sa aflu ca a facut buba' la buza! Dimineaza se scoala la ora 10:04 mananca cereale de grau pana la 10:36, se duce la WC-u sa faca caca, intra pe mess si vorbeste cu lumea pana la miezu' noptii. Te intrebi de unde stiu asta? Pentru ca EU sunt aia! = D> De ce cucu' meu pe care nu-l am va e jena sa spuneti ca voi sunteti in situatie? loser Amin! (Hallelujah)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ChuckybooM pare rau...dar nu sunt eu in situatia astawinking am postat eu intrebarea pentru ca ea nu are cont pe TPUwinking. te inselihappy