| AlexaaAle a întrebat:

Hei fetelor.Am o problema.
Deci mie mi-a venit ciclul menstrual de aproximativ 1 an si nu a avut timp sa se regleze,totul bine, dar de 2 luni nu mi-a mai venit.Luna trecuta am observat ca pe absorbantele mele zilnice este mereu ceva ce seamana cu ciclul menstrual dar nu este.Adica este aproape maro si curge in cantitati foarte mici doar cat sa patez putin absorbantul zilnic,in schimb cand ma spal in zona intima sincera sa fiu sper sa nu va fac scarba, dar imi curg sau cad niste chiaguri destul de mici care au aceeasi culoare care o are si chestia care este pe absorbant.Imi este rusine sa ii zic mamei mele.Tin sa mentionez ca are si un miros foarte nepacul, dar si ca NU mi-am inceput inca viata sexuala.
Multumesc anticipat.Dau fundita
Sper sa ma puteti ajuta love struck

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Dereglare hormonala. Mai bine consulta un dermatolog, este o perioada foarte lunga fara menstruatia. Sper ca te va putea ajuta danduti ceva medicamente sau ceva. Mai bine sa iti faca o consultatie, ca sa nu ai si alte probleme, fiindca o prietena a avut probleme de genul si dupa aia a aflat ca avea niste probleme la aparatul sexual si s-a tratat cu medicamente.

32 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru AlexaaAle):

Cu plăcere!

O zi frumoasă.

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Nu are de ce sa iti fie rusine sa ii spui mamei tale. Trebuie sa ii spui si sa mergeti la un consult ginecologic, sa vezi ce se intampla.