| Mara1997 a întrebat:

Hei,hei TPU.
Ce mai faceti?
Am o întrebare, e cam super aiurea. e normal să iti intarzie menstruația 30 de zile să iti fie total data peste cap la 19 ani? Asta s-a intamplat luna trecutalaughing m-am dus la ginecolog si mi-a prescris Duphaston, acum am o intarziere de doua zile, cu tot cu Duphastonlaughing e normal?
Nu e cazul de sarcina la mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Binenteles ca este posibil daca sunt dereglari hormonale in corp!

| vocea a răspuns:

Buna, ti-as sugera sa stai calma este normal sa intarzie uneori datorita dereglarilor hormonale, sau poate ai racit.

| Mara1997 explică (pentru vocea):

Nu am racit.
Chiar daca iau Duphaston poate intarzia?
Multumesc.

| anamariarot a răspuns (pentru Mara1997):

Hormonii se afla intr-o continua fluctuatie datorita ciclului menstrual, de aici si manifestarea diferita a unui medicament care actioneaza pe hormoni, deci da, se poate. Continua sa iei tratamentul dupa spusele medicului, eventual poti merge la cabinetul sau pentru a-i explica si daca va considera ca e necesar, va face modificari in tratamentul tau

| Mara1997 explică (pentru anamariarot):

Acum 15 minute mi-a venit.
Sunt nemultumita de acest medicament, doua zile intarzire, bine..decat 36.

| anamariarot a răspuns (pentru Mara1997):

Cand eram prin generala mie mi-a intarziat jumatate de an si cand mi-a venit m-a tinut 2-3 saptamani...

Pai sunt probleme de genul...imediat fac 20, la mine nu cred ca e ceva tocmai normallaughing mie imi intarzia si 40 de zile ce sa mai zic? Mie calendarul menstrual prea sta in picioarelaughing

| anamariarot a răspuns:

Duphastonul iti va induce menstruatia, insa odata ce renunti la el, dereglarile vor reaparea. La varsta asta, de obicei, dereglarile menstruale sunt cauzate de chisturile ovariene. Ai facut si o ecografie endovaginala?

Da, mi s-a spus ca am ovare frumoase.