| MarinaMaia a întrebat:

Hei. iau tratamentul sotret 20mg pe zi aproximativ de 3 luni. In prima luna am vazut ameliorari dar acum mi au aparut mai multe si sunt foarte dureroase. Va rog daca ati avut acest tratament dupa cat timp v-au trecut toate cosurilr? Se poate sa-mi treaca la sfarsitul tratamentului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| tintareco a răspuns:

Tratamentul de acnee durează perioadă lungă de timp.Trebuie aflată cauza şi tratată atît per os(adică cu tablete), cît şi local cu unguente(antibiotice, antimicotice, unguente şi geluri). Tratamentul complet îl recomandă doctorul dermatolog.Vindecare grabnică.

| MarinaMaia explică (pentru tintareco):

Dar nu mai am rabdare. vreau sa aflu mai repede de ce imi ies atatea cosuri de la acest tratament. oare acum le scoatr pe toate pentru a se vindeca?

| tintareco a răspuns (pentru MarinaMaia):

Schimbă dermatologul, vezi ce opinie va avea acesta.