| Ditza_Ditzu_1994 a întrebat:

Hei. Ieri am descoperit o. mica umflatura sub maxilar. Cand am.pus mana am simtit o usoara durere. Stie cineva ce poate fi aceasta durere? Poate fi de la masele? Eu am maselele distruse. Si ce medic pot consulta? Orl sau dentistul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este posibil să fie vorba de un ganglion inflamat datorită unei infecţii ( abces dentar )!

Oricum, dacă ai probleme cu măselele TREBUIE să mergi la medicul stomatolog pentru a vedea care este motivul acelui abces : eventual, o să-ţi facă un drenaj ( ca să aibă pe unde se scurge puroiul ) şi o să-ţi prescrie un antibiotic adecvat!
Sau să-ţi repari dantura...

Toate cele bune.

| Iustip a răspuns:

Durerea e in zona gingiilor? Daca da, atunci s-ar putea sa ai o infectie la o gingie si trebuie sa mergi la un dentist.winking