anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.
Ieri m-am apucat de cura de slabire cu apa, cosum 2, 5 l de apa pe zi iar dimineata si seara beau un pahar de apa calduta cu zeama de la jumatate de lamaie iar pe parcursul zilei mananc doar fructe si legume. (Salate in special fara ulei, cu zeama de lamaie ) Este bine? Cam cat as putea slabi asa intr-o saptamana? Mai e o mica problema...cand ma intorc de la cursuri am obiceiul de a bea o cana de cicoalata calda La Festa pe care o prepar cu lapte...afecteaza cura?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Eastwood a răspuns:

Buna, nu stiu daca e buna cura de slabire cu apa. Oricum poti manca orice, dar conteaza cat mananci si sa mananci cand iti trebuie, nu cand ai chef ( as manca o ciocolata, o punga de chipsuri, intelegi? ), si trebuie miscare si o alimentatie bogata in legume si fructe!