| Hhhhhhhhhh a întrebat:

Hei! Imediat dupa ce am facut sex cu partenerul meu am observat un lichid mai maroniu, dar nu a persistat. Am facut-o cu prezervativ si oricum mi-am inceput viata sexuală de aproape o luna si mereu mi s-a intamplat asta. Tin sa precizez ca nu s-a intamplat de prea multe ori. Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poate fi o usoara sangerare, deseori cauzata de vaginul insuficient dilatat si lubrefiat.
Incearca sa fii relaxata in timpul actului sexual, iar pe partenerul tau indruma-l sa faca un preludiu ca lumea, sa te excite la maxim, inainte de penetrare!

Sexul trebuie sa fie o placere mare, care se obtine prin stomulare reciproca.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Altul ti-o trage iar noi trebuie sa te scoatem din probleme. E corect?

| Aaanonimaaaa a răspuns:

Ar putea fi o scurgere ca tot zici ca s-a intamplat de o luna organismul s-a dereglat, dar ca sa fii mai sigura ca nu e ceva grav ai putea merge la un medic.