Buna!
Depinde, fetele cresc de obicei pana la 18 ani, baietii chiar si pana la 21 de ani.
Depinde si ce gene mostenesti si de ce sport faci.
Greu de spus cat vei mai creste, dar daca nu faci sport ar fi bine sa te apuci de inot sau volei sau baschet.
Am facut inot de performanta 2 ani...si am vrut sa ma apuc de handbal, insa cand am mers la lectii, ma tinea profesorul pe banca, deoarece eram mica de inaltime pentru varsta pe care o am :-s
Depinde la ce varsta ti-a venit prima menstruatie. Mai cresti semnificativ cam 2 ani dupa aceea. Apoi mai cresti pana pe la 18 ani, dar foarte putin (1-2 cm), pe seama coloanei vertebrale.
Inca nu mi-a venit #:-s! Si mai tin sa mentionez ca am doar 38 de kg Mai frumos de atat nu se putea
Oho! Esti inca mic copil. Mai ai de crescut. o sa ajungi sigur pana la 1, 70 m, poate chiar mai mult. Nu te lasa impresionata de inaltimea colegelor tale care au intrat mai devreme ca tine in pubertate. Pana la 18 ani o sa le ajungi si o sa le si depasesti pe multe dintre ele.
Eu am 29 de ani si 1, 54 m si nu s-a mai intamplat nimic. ba chiar m-am si maritat si am facut si doi copii. si acum, pe un ton (mai) serios: tine minte zicala asta: "esentele tari se tin in sticlute mici."
Salut uite tu ai 14 ani la fel ca mine si eu ii fac in octombrie. Eu am inceput sa cresc din clasa a 6-a acum am 1, 78 nu am facut sporturi dar incerc din greu sa ma mentin, unele fete se inalta rapid altele se inalta mai greu la varsta ta 1, 54 am o colega care are aceeasi problema ca tine si are 1, 52-53. ti-as recomanda sa faci un sport gen baschet, volei, vorbesti cu profesorul respectiv profesoara de sport si iti recomanda un profesionist la baschet volei sper ca te-am ajutat
Anonim2113 întreabă: