| foreveryoung10 a întrebat:

Hei happy Intrebare pentru fete. Ultima menstruatie mi-a venit pe data de 22 mai...iar azi este 18 iunie si au trecut 28 de zile dar, totusi inca nu mi-a venit menstruatia.Am 13 ani si sunt in al 2-lea an de menstruatie. Ce ar putea fi? Si nu am intretinut relatii sexuale laughing))))

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Criss0934 a răspuns:

Probabil nu este ceva grav.Acum cateva luni mie imi venea o data la 32 de zile.Practic diferenta este de 28-32 de zile.Si eu m-am speriat dar cu impul a venit regulat.Al doilea an nu inseamna ca nu esti la inceput... unor fete le vine, chiar si dupa al 5-lea an neregulat.Probabil pentru ca de abia acum te devzolti iar hormonii misuna ca renii lui Mos Craciun!

| foreveryoung10 explică (pentru Criss0934):

laughingMisto faza cu ''renii lui Mos Craciun'' laughing)

| Criss0934 a răspuns (pentru foreveryoung10):

Am vrut sa te inveselesc un pic, plus ca asa s-a exprimat si mama cand mi-a zis de toata treaba asta acum doi ani. Apropo ai instagram sau facebook?

| foreveryoung10 explică (pentru Criss0934):

Da-mi-l pe al tau prin mesaj daca vrei (facebook-ul)

| dream77777 a răspuns:

La unele persoane se "regleaza" mai tarziu laughing dar oricum, faptul ca iti intarzie cateva zile nu reprezinta o problema. In cazul in care nu iti vine o luna, doua, consulta un doctor care te va trimite la analizewinking