Întrebare recomandată | CiocolataAlbaAerata a întrebat:

Hei,intrebare pentru fetele care au trecut prin asta. am tratament cu Cervugid ovule si ma ingrijoreaza faptul ca dimineata cand ma trezesc si merg la baie ca tot omul si urinez curge si din ovulul ala dizolvat(doar un pic asa). e normal? ar trebui sa il introduc mai adanc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Empathizer a răspuns:

De aceea ovulele se introduc in vagin seara, la culcare. E normal, pentru ca ovulul se topeste sub influenta caldurii corporale si se lichefiaza. Dimineata, cand te ridici in picioare, lichidul ramas se scurge afara, in virtutea gravitatiei. Dar substantele active si-au facut deja efectul in timpul npotii.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E normal, unde s-ar putea duce altundeva? Doar in vagin n-ai mucoasa intestinala sa se poata absorbi, deci obligatoriu trebuie sa se evacueze la exterior cumva

| catthshshshs a răspuns:

Este ceva normal. Eventual foloseste un absorbant mai subtire.

| ellutza a răspuns:

Da este foarte normal. Chiar si dupa ce il introduci trebuie sa iti pui uin tampon de vata pe chilot sau un absorbant. Deoarece se topeste la caldura corpului si se scurge.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

E "normal" ca dimineaţa să curgă PUŢIN din acel ovul dizolvat - totuşi, poţi încerca să-l introduci mai adânc ( dacă reuşeşti ) şi atunci va curge mai puţin sau chiar deloc.

De la unele farmacii se poate cumpăra un aplicator vaginal pentru ovule ( NU pentru cremă ).

| Irena97 a răspuns:

Stiu de la var'mea. Iti curge un lichid galben nu? Si patezi lenjeria. L-a pus mai adanc si tot s-a mai patat, dar mai putin.

| JASMYNA88 a răspuns:

E normal. perfect normal. nu iti fa griji! asa se intampla la toate ovulele, pentru ca ele se dizolva, curata si "pleaca". eu cand fac tratament imi pun un tampon. tongue

| Maddiex3 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa-l introduci mai adanc.

Anyway, doar un ginecolog ti-ar spune exact cum trebuie sa procedezi.

| Maddiex3 a răspuns:

Apropo, n-am trecut prin asta, si sper ca nu o sa trec vreodata.

| Bosa_Agustin_1981 a răspuns:

Da cit se poate de adinc