| Bianca38 a întrebat:

Hei, întrebare urgenta. Perfuziile îngrașă? Adică sa zic mai mult cele cu glucoza? Pentru ca eu am fost la spital și mi-au făcut mai multe perfuzii și mi-e frica ca poate o sa mă îngraș? Va rog sa răspundeți doar dacă știți sigur și dacă știți din experiența sau știți persoane care au făcut. Adică sunt și acum la spital și îmi fac în continuare perfuzii, am mai fost odată la spital și mi-au făcut dar nu așa de multe. Atunci nu am pățit nimic dar acum fac mai multe.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| LiLlYAnNe a răspuns:

Nu-ți fă griji, nu vei deveni obeză de la niște perfuzii.

| Oana92 a răspuns:

Perfuziile nu ingrasa, dar cred ca asta ar trebui sa fie ultima ta problema. Sanatate!

| raluk27 a răspuns:

Daca ai ajuns la perfuzii, silueta trebuie sa fie ultima ta grija.

| BJK1903 a răspuns:

Am fost si eu acum doua luni internat in spital si imi baga de 2 ori pe zi GLUCOZA si nu m-am ingrasat deloc. Dar nu stiu de ce intereseaza ca te ingrasi cand tu esti bagat in perfuzii? laughing Mintea fetelor rolling on the floor.

| Bianca38 explică:

Deci pana la urma nu mi-ați dat niciun răspuns concret da sau nu?

| raluk27 a răspuns (pentru Bianca38):

Da, ingrasa! O sa te faci cat o balena. Eu zic sa nu te mai duci la spital daca ti-e rau si fii fericita ca o sa mori slaba.