| jan33tt a întrebat:

Hei intrebarea mea este:daca mananc dimineata la scoala un corn cu ciocolata(200 kcal) la pranz cartofi prajiti(500 kcal) si mai mananc o portocala pe la ora 6(50 kcal), si dupa nu mai mananc nimic, se depune? stiu ca nu e sanatos, dar vreau sa stiu daca se depune..in total as manca 800-1000 kcal. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bulin a răspuns:

In primul rand organismul nu va asimila substantele necesare, va folosi rezerve iar in timp avand o alimentatie saraca si nesanatoasa apar dereglari neurovegetative si ai sanse sa faci si gastrita.Mai bine ai manca variat. Si sa raspund si intrebarii tale se depune in masura in care o parte din masa musculara va deveni grasime.

4 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

Nu cred ca se depune.ar trebui sa mananci mai mult pentru ca o sa devi anemica si o sa lesini pe unde apuci sau poti face crize de calciu de la nemancare. daca vrei sa nu se depuna fa sport, exercitii acasa si mananca sanatos.

| AstonMartin a răspuns:

Mananca putin si des, evita cartofii prajiti, au multe calorii, nu sunt sanatosi.

| zozoMik a răspuns:

Buna.
Pai problema e ca daca ai sa practici aceste regim aproape in fiecare zi corpul tau nu isi va putea asigura regimul zilnic de proteine.
Malnutritia este cauzata fie de subalimentatie, si indica deficitul deficitul de energie, proteine si microelemente. easta tulburare poate cauza riscuri grave pentru sanatate incluzand scaderea sistemului imunitar, insuficienta renala, atac de cord si chiar deces.
Si iti spun ..cu siguranta se depune laughing
Sfatul meu este sa renunti la alimentele de acest fel daca doresti sa nu iei in greutate :X

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In mod cert se depune practic tot si, in plus, ai sa mai transformi o parte din masa musculara in grasime. Fiindca nu mananci proteine, organismul el va mobiliza pe cele din muschi si din fiecare gram de proteine va face un gram si jumatate de fgrasime, asa ca vei lua in greutate si peste nivelul de calorii ingurgitat